Gratis mandalatekenreis

Blauw, blauw, blauw, ik hou van jou

Ga jij mee op een gratis 7-daagse mandalatekenreis?

In deze 7-daagse mandalatekenreis gaan we samen stap voor stap een mandala opzetten. Ik neem je als het ware mee op reis in het mandalatekenen!

Ook al heb je geen of weinig ervaring met mandalatekenen, dan is deze gratis tekenreeks een mooie gelegenheid om kennis te maken met mandalatekenen bij Caroline’s Tekencirkel.  Mandalatekenen is mijn grote passie! En om je te laten ervaren dat mandalatekenen veel meer is dan tekenen binnen een rondje, nodig ik je uit om samen met mij op mandalareis te gaan.

Caroline ecoline 4

Meld je hieronder aan en je ontvangt gratis de komende 7 dagen de route, aangevuld met videobeeld om deze mandala te tekenen.  

Ga je mee?

Blauw, blauw, blauw, ik hou van jou

Mooie woorden

error: Inhoud is beschermd