We gaan weer op reis, op avontuur.

Ga je mee?

Gratis 7-daagse online teken challenge
Elke dag een video met uitleg
Uitnodiging online tekenfeest
Cadeaus waaronder gratis online cursus naar keuze

Op 6 mei 2022 ben ik met mijn bedrijf Caroline’s Tekencirkel zelfstandig online gegaan. Een hele stap voor mij en zeker buiten mijn comfortzone. Maar het is me gelukt!

Durf jij ook de uitdaging aan om uit je comfortzone te komen en een stap te zetten in de wereld van het mandalatekenen? Want we gaan weer op reis! Je hoeft geen tandenborstel mee te nemen maar wel plezier, aandacht, moed en doorzettingsvermogen. 

In deze 7-daagse mandalatekenreis gaan we samen stap voor stap een mandala opzetten. Kortom, ik neem je weer mee op reis in het mandalatekenen! Maar deze keer bepaal je zelf de grootte van je stap, en je eigen kleur.

Heb je geen of weinig ervaring met mandalatekenen, dan is deze gratis tekenreeks een mooie gelegenheid om kennis te maken met mandalatekenen bij Caroline’s Tekencirkel.  Voor de gevorderde tekenaars is deze gratis tekenreeks een uitdaging om in het groot te werken.  

We starten gezamenlijk op zaterdag 6 mei.

Wat ontvang je?

Wat heb je nodig?

Af en toe heb je als mens de moed nodig om een stap te zetten. Om iets moois te kunnen bereiken. Want ook jij hebt een droom toch?

Groots online tekenfeest

We sluiten de challenge af op zaterdag 13 mei om 10:00 uur met een groots online tekenfeest waarbij je uitleg ontvangt over het uitwerken van je project. En waarbij je getrakteerd wordt op sensationele cadeaus en aanbiedingen.

Tevens wordt tijdens dit online feest de prijswinnaar bekend gemaakt die een gratis online cursus naar keuze in ontvangst mag nemen (voorwaarde is dat je er online bij bent).

Mooie woorden

"Ik heb genoten van je lessen, zowel de on-als offline lessen zijn erg uitgebreid en ik zie er altijd naar uit. Ik heb veel geleerd. Dank je wel voor wat je me gegeven hebt."
Myranda
"Een warm gevoel krijg ik als ik bij je les heb. De passie die jij
uitdraagt brengt me op een hoger niveau.
Op creatief vlak maar ook op persoonlijk vlak."
Susan
"Veel geleerd en in een gezellige sfeer, niet alleen over de mandala maar zeker over mezelf. Een aanrader voor iedereen die zo nu en dan even "pas op de plaats' wil maken. Bedankt weer Caroline!!"
Hilda

Zeg jij JAAA tegen een nieuw avontuur en teken je mee?

We starten gezamelijk op zaterdag 6 mei, dan ontvang je de eerste tekenopdracht in je mailbox.

error: Inhoud is beschermd