Kerstwenskleurplaat

Een kerstwens

Nagenoeg overal zie ik al kerstverlichting hangen en glinstert het licht prachtig in deze donkere dagen zo richting het einde van het jaar.

We willen het graag knus en gezellig maken in en om huis, en bereiden ons voor op kerst en op het nieuwe jaar dat komen gaat.

Het is een periode waarin we mogen loslaten wat we niet meer nodig hebben om zo ruimte te maken voor het nieuwe dat in ons geboren wil worden. Een tijd voor verstilling,

Neem dan in deze drukke periode eens een moment van rust voor jezelf. Schrap eens wat to do ’s en neem de tijd om eens echt na te gaan bij jezelf wat je los mag laten en waar je verlangens liggen voor het komende jaar.

Wat is jouw persoonlijke kerstwens en wat wens jij de ander toe?

Het is ook niet voor niets dat we elkaar tijdens de feestdagen de beste wensen toebedelen. Een oude traditie die we overal terugzien.

Dat kan in de vorm van een onverwachte kaart of mail van iemand die we lang niet gesproken of gezien hebben. Wellicht een uitgestoken hand om een contact te herstellen.

Maar ga eens na bij jezelf welke wens jouw hart mag verwarmen?

Visualiseer je wens en schrijf, teken en kleur hem terwijl je deze hardop uitspreekt.

Ik geloof in de kunst van het creëren en om je wat op weg te helpen heb ik een tekening ontworpen waarin jij jouw wens of verlangen voor 2023 in aan kunt geven.

Hoe meer aandacht en energie je geeft aan jouw wens, hoe meer je je klaarmaakt voor het nieuwe. Deel je wens, maak het zichtbaar en laat er het licht op schijnen.

Het manifesteren van jouw verlangen, jouw wens,  wijst je de weg naar het uitkomen van jouw wens. Van dromen naar doen en ontvangen.

Druk deze kerstwenskleurplaat af, stem je af op je verlangen en schrijf je kerstwens erbij.

Kleur/verf/plak en kom zó in actie om je op een creatieve manier te verbinden met jouw wens. Geef niet op als het tegen lijkt te zitten, of het niet mooi wordt. Ga dan eens na bij jezelf waaraan dat zou kunnen liggen, en waar je wat zou mogen aanpassen. Laat je weerstand los en durf bij tijd en wijle ook even achterover te leunen. Dan wijst de weg zich vanzelf. Vergeet vooral niet te genieten van het proces. Zoals ik al vaker zeg: het gaat niet om het einddoel, maar om de weg ernaartoe.

Deel je wenskleurplaat, stuur hem voor dinsdag 20 december naar info@carolinestekencirkel.nl en maak zo kans op het E-Book ‘Online kerstworkshop’
t.w.v. € 19,95.

Wellicht vind je op kerstavond dit mooie E-Book in je mailbox.

Op deze manier laten we ons licht schijnen op iedereen, van jong tot oud.

error: Inhoud is beschermd