GRATIS ONLINE TEKENCLINIC

'Bouw mee aan je geluksgevoel'

Vrijdag 5 juli om 10:00 uur

Laat jezelf verrassen door te ervaren wat een Tekenmoment voor jou
aan rust, ontspanning, informatie én inspiratie oplevert.

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat je meer inspiratie en tips ontvangt per mail. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Tijdens deze clinic laat ik je ervaren wat een wekelijks tekenmoment voor jou kan betekenen, en hoe je deze ‘wijsheid’ in kan zetten in je dagelijks leven.

Dus, ben jij op zoek naar een moment van rust, ontspanning én inspiratie maar ontbreekt het je aan energie of tijd of denk je zelfs niet te kunnen tekenen?

Dan is dit het moment voor jou om kennis te maken met Tekenmomenten en Meer bij Caroline’s Tekencirkel.

Ik wil je graag het tegendeel bewijzen en op weg helpen naar meer plezier, inspiratie en inzicht in jezelf.

Leg je je kleurpotloden en papier klaar?

Ik ga altijd uit van een mandalatientje 10×10 cm en van de grote zus 20×20 cm of A4 papier.

Duur: 1 uur

Presentator: Caroline Adriaans

Caroline is tekenspecialist, coach en mandaladeskundige. Vanuit haar passie voor mandalatekenen heeft zij naast het volgen van verschillende cursussen en opleidingen zelf ook meerdere workshops en online programma’s ontwikkeld. Ze vindt het leuk om andere ook kennis te laten maken met mandalatekenen, dit doet ze o.a. door middel van het geven van online clinics.    

Mooie woorden

“Omdat het tijd nemen om te tekenen niet zo lukte, besloot ik een kunstenaarsafspraak met mezelf te maken: elke avond een tekenmomentje na het avondeten. In een A5- journal plak ik telkens het getekende mandalatientje. Het filmpje bekijk ik dus altijd op mijn eigen moment. Telkens blijkt het weer een heel fijn moment, een moment van kleuren, een moment van rust, een moment van "spelen" en soms volgt er dan direct nog een tekening. Zo leuk om telkens weer geïnspireerd te worden door Caroline. Caroline dank voor telkens weer extra inspiratie. Tekenmomentjes, een absolute aanrader!”
Hanna
"Wat een geweldige clinic was het! Super energie die je erin legde! Duidelijke uitleg met duidelijke voorbeelden en een heerlijke meditatie vooraf. Ik had een drukke dag achter de rug en voelde me vermoeid en door jouw mandala clinic en het tekenen veranderde mijn energie helemaal! Ik ben nu zo blij en voel me weer helemaal bruisen van de energie!! Ik ben zo blij en dankbaar voor al jou lessen en inspiratie!"
Jolanda
“Je hebt het op een fijne rustige en luchtige manier gebracht deze clinic. Je hebt een duidelijke uitleg. Ik ben fan van jouw lessen!!”
Susan
error: Inhoud is beschermd