Online workshop

Mandalatekenen voor beginners en
Keltisch vlechtwerk voor gevorderden

Zaterdag 4 en 11 februari
van 10:00-13:00 uur

Hoe fijn is het om een heerlijke ochtend voor jezelf te plannen waarbij je op een ongedwongen manier kennis gaat maken met de wondere wereld van het mandalatekenen.

Herpak de regie van je leven en straal!

En gun jezelf een ochtend ME-TIME waarbij je mag onthaasten en je jezelf door creativiteit weer lekker kan opladen om jezelf te laten stralen.

Ik help je graag bij het vinden van deze creatieve flow waarbij je tevens ontdekt hoe interessant, relaxt, helend, soms ook uitdagend, maar vooral hoe ontzettend leuk mandalatekenen is.

Wat ga je doen?

Wat heb je nodig?

Wat levert het je op?

Rust en ontspanning

Me-time, wat o zo belangrijk is om jezelf weer te kunnen opladen om te kunnen stralen.

Persoonlijke ontwikkeling

Je gaat ontdekken dat mandalatekenen jezelf in beweging zet en uitnodigt tot zelfinzicht wat op zijn beurt weer een positieve flow bij je in beweging zet.

Creativiteit

D.m.v. creativiteit vergeet je even alles om je heen. Je leert op verschillende manieren om te gaan met wat is. Want creativiteit op papier leert je om creatief te denken in je leven.

Herpak de regie van je leven en straal!

Jouw investering

 

Deelname één workshop

€ 14,95

 

Volg twee workshops
en ontvang € 10,- korting

€ 19,90

Workshop voor beginners

Ben jij een beginnende mandalatekenaar, of heb je altijd eens met deze kunstvorm aan de slag willen gaan? Dan is de workshop op 4 februari echt iets voor jou! Door middel van vormen en patronen kom je lekker in een creatieve en ontspannen flow.

Workshop voor gevorderden

Maar… ben jij op zoek naar meer uitdaging in het mandalatekenen?

Maak dan kennis met het Keltisch vlechtwerk tijdens de online workshop op 11 februari waarbij je aan de slag gaat met deze techniek om je mandala’s te verfraaien.

Mooie woorden

"Ik heb genoten van je lessen, zowel de on-als offline lessen zijn erg uitgebreid en ik zie er altijd naar uit. Ik heb veel geleerd. Dank je wel voor wat je me gegeven hebt."
Myranda
"Een warm gevoel krijg ik als ik bij je les heb. De passie die jij
uitdraagt brengt me op een hoger niveau.
Op creatief vlak maar ook op persoonlijk vlak."
Susan
"Veel geleerd en in een gezellige sfeer, niet alleen over de mandala maar zeker over mezelf. Een aanrader voor iedereen die zo nu en dan even "pas op de plaats' wil maken. Bedankt weer Caroline!!"
Hilda

Gun jij jezelf een heerlijke ontspannen ochtend?

Wil je beide workshops volgen? Voeg dan bij betaling ook de andere workshop toe aan je winkelmandje en profiteer van € 10,- korting.

error: Inhoud is beschermd