E-books

Geniet van een online workshop wanneer het jou uitkomt
E-book Tekenreis

Online Tekenreis

Durf jij ook de uitdaging aan om uit je comfortzone te komen en een stap te zetten in de wereld van het mandalatekenen? Want we gaan weer op reis!

Je hoeft geen tandenborstel mee te nemen maar wel plezier, aandacht, moed en doorzettingsvermogen. In deze 7-daagse mandalatekenreis gaan we samen stap voor stap een mandala opzetten. Kortom, ik neem je weer mee op reis in het mandalatekenen! Je bepaalt zelf de grootte van je stap, en je eigen kleur.

Heb je geen of weinig ervaring met mandalatekenen, dan is deze tekenreeks een mooie gelegenheid om kennis te maken met mandalatekenen bij Caroline’s Tekencirkel. Voor de gevorderde tekenaars is deze tekenreeks een uitdaging om in het groot te werken.

Wat gaan we doen en wat krijg je?

Investering € 24,95

Online workshop
Never give up!

Heb jij de illusie dat je niet kan tekenen?

In deze workshop ga je met twee verschillende mandalatechnieken aan de slag om minimaal twee prachtige kunstwerken te maken.

Ook jij kan dit. Never give up!

Door middel van een Sinkhole mandala ga je onderzoeken en bewust worden wat een illusie is. Want soms zien we de werkelijkheid niet helemaal zoals die is. In deze online workshop ga je een mandala tekenen met de illusie van diepte waarin je verschillende lagen van bewustwording tegenkomt.

Deel twee gaat over de tijd van bewustwording, over verbinding maken met jezelf en de ander. Dat ga je tekenen d.m.v. Keltisch vlechtwerk waarbij je je eigen pad en je eigen tempo volgt.

Wat gaan we doen en wat krijg je?

Investering € 19,95

E-book Never give up! Afb. website
Workshop Creatiekracht

Online workshop
Creatiekracht

Gun jij jezelf de tijd om te groeien?

Plant dan het zaadje van jouw verlangen in de tuin van je ziel. Geef het in gedachten water, liefde en aandacht en laat het groeiproces (het manifesteren van jouw droom) aan de natuur over (het universum). 

Met dit thema gaan we aan de slag. Deze workshop is ook live te boeken, kijk naar de mogelijkheden.

Wat gaan we doen en wat krijg je?

Investering € 29,95

Online workshop
De lotusbloem

In deze workshop gaan we deze prachtige bloemen bekijken en vergelijken met je eigen leven. Waar haal jij je voeding vandaan om jezelf te openen en te laten stralen in het licht? Laat je inspireren door “de bloem van het licht”.

Wat gaan we doen en wat krijg je?

Investering € 29,95

Workshop De Lotusbloem
Art Journal

Online workshop
Ontwerp je eigen Art Journal

In deze online workshop ga je zelf een boekje maken waarin je d.m.v.  een kleine tekening elke dag contact gaat maken met een positief zelfbeeld. Je gaat met een positieve energie de dag beginnen, bevestigen dat je oké bent! 

Wat gaan we doen en wat krijg je?

Investering € 14,95

Online workshop
Ontwerp je eigen spinnenweb

In deze online workshop gaan we de schoonheid en symboliek van de spin en haar kunstzinnig geweven web bestuderen.  Waarna jij jouw eigen web gaat bouwen om met aandacht en creativiteit deze in te vullen.  Begint het bij jou ook al te kriebelen?

Wat gaan we doen en wat krijg je?

Investering € 12,95

Het spinnenweb
error: Inhoud is beschermd