Training 'De mandala en zijn beeldtaal'

14 september en 5 oktober

Altijd al meer willen weten wat er achter een mandalatekening schuilgaat?

Mandalatekenen is namelijk veel meer dan een tekening binnen een rondje. Deze bijzondere tekenvorm laat precies zien hoe diegene die de mandala getekend heeft in het leven staat. In deze tweedaagse training leer je jezelf ontwikkelen in het duiden van de mandala om de boodschap die vanuit het onbewuste wordt weergegeven helder te maken. Deze training is niet als therapiecursus opgezet.

Voor wie is deze training?

Wat krijg je?

Voor wie is deze training?

Wat krijg je?

Wat levert deze training je op?

Informatie

Datum: Zaterdag 14 september en 5 oktober
Tijd: 13:00 tot 16:00/16:30 uur
Investering: € 195,- 
Dit is inclusief koffie, thee, wat lekkers, materiaal en naslagwerk, 0% btw.

De training gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Het totaal aantal deelnemers is maximaal 6. 

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via info@carolinestekencirkel.nl of 06-23637200

Bedankt voor je interesse! Helaas is deze training al vol. Bij voldoende interesse organiseer ik deze training opnieuw. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in op de wachtlijst.

Mooie woorden

"Caroline heeft een prachtige combinatie van veiligheid en uitdaging (in mijn ervaring de ideale combinatie voor een coach/therapeut). Ik heb bij haar twee trajecten gevolgd en ben onder indruk van haar aandacht, helderheid, humor en deskundigheid. Bij Caroline ga je elke keer naar buiten met een nieuw inzicht, een nieuw gevoel of een opdracht om mee aan de slag te gaan. Ik heb zó veel geleerd, zowel over mezelf als over relaties. Werken met haar heeft gemaakt dat ik me vrijer voel en meer open ben in mijn relaties. Ongelofelijk waardevol! Dankjewel Caroline!"
Tineke
"Ik was nieuwsgierig naar een tekensessie bij Caroline en heb een online sessie bij haar ervaren. Dit vond ik heel erg fijn en de 1,5 uur zijn voorbij gevlogen. Vooraf al bezig met een thema/vraag wat er nu bij mij speelt, heel fijn om met Caroline een thema te bespreken en daarmee te gaan tekenen, heel rustig en gedegen kwam de sessie op mij over heel fijn om te ervaren en nu een tekening te hebben liggen waar ik mijn kwaliteiten in herken die ik kan inzetten, ook makkelijk voor momenten dat het even minder gaat. Heel fijn om zo via potlood en papier een online sessie te ervaren, echt een aanrader! Mezelf wat beter leren kennen door de sessie, vooral duidelijk wat ik fijn vind en wat ik graag anders zou willen, mooi om dit zo in 1 tekening te zien. Dank je wel!"
Yvonne
"Ik was zoekende naar "waar word ik blij van", wat geeft mij energie en innerlijke rust. Het traject bij Caroline heb ik als heel prettig ervaren. Het heeft mij meer inzicht in mijn gedrag en emoties gegeven. Het creatief bezig zijn tijdens de sessies was heel verhelderend en ik ging na elke sessie met een goed gevoel naar huis en met stof om over na te denken. Het was fijn om met Caroline te werken, ze is een vriendelijk, betrokken en betrouwbare coach en heeft passie voor haar vak."
Shirin
error: Inhoud is beschermd