Tekensessies

Ontdek dan wat een tekensessie voor je kan betekenen

Herken je dit?

Een tekening zegt meer dan 1000 woorden…

Wil jij jezelf ook beter leren kennen en begrijpen? Want ook jouw tekeningen vertellen een verhaal.

Ontdek dan wat een tekensessie
voor je kan betekenen

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beelden die jij als cliënt zelf maakt.

Je gaat op een creatieve en speelse manier aan de slag waarbij je zeker geen tekenervaring voor  nodig hebt. Het gaat hier niet om het maken van een mooie tekening maar juist om verbinding te maken met jouw onbewuste. Want juist daar liggen veel antwoorden en jouw eigen wijsheid en kom je erachter wie je bent en wie je wilt zijn.

Door samen op een ontspannen manier naar je tekening te kijken komen we er achter wat je moeilijk vindt en waar je krachten liggen, hoe je deze kunt inzetten. Al tekenend en schilderend kun je op een veilige manier je gevoelens en emoties uiten en kunnen deze op een veilige en krachtige manier worden getransformeerd naar een positieve verandering in je leven.

Wat levert het je op?

Bekijk mijn presentatie tijdens 'Mensen van Veldhoven live'

Video afspelen

Informatie

Tarief: Intake € 25,-

Sessie max. 1,5 uur: € 65,-

Het is ook mogelijk om de sessies online te volgen via Teams.

Neem voor meer informatie gerust contact op door een mail te sturen of te bellen.

Mooie woorden

"Caroline heeft een prachtige combinatie van veiligheid en uitdaging (in mijn ervaring de ideale combinatie voor een coach/therapeut). Ik heb bij haar twee trajecten gevolgd en ben onder indruk van haar aandacht, helderheid, humor en deskundigheid. Bij Caroline ga je elke keer naar buiten met een nieuw inzicht, een nieuw gevoel of een opdracht om mee aan de slag te gaan. Ik heb zó veel geleerd, zowel over mezelf als over relaties. Werken met haar heeft gemaakt dat ik me vrijer voel en meer open ben in mijn relaties. Ongelofelijk waardevol! Dankjewel Caroline!"
Tineke
"Ik was nieuwsgierig naar een tekensessie bij Caroline en heb een online sessie bij haar ervaren. Dit vond ik heel erg fijn en de 1,5 uur zijn voorbij gevlogen. Vooraf al bezig met een thema/vraag wat er nu bij mij speelt, heel fijn om met Caroline een thema te bespreken en daarmee te gaan tekenen, heel rustig en gedegen kwam de sessie op mij over heel fijn om te ervaren en nu een tekening te hebben liggen waar ik mijn kwaliteiten in herken die ik kan inzetten, ook makkelijk voor momenten dat het even minder gaat. Heel fijn om zo via potlood en papier een online sessie te ervaren, echt een aanrader! Mezelf wat beter leren kennen door de sessie, vooral duidelijk wat ik fijn vind en wat ik graag anders zou willen, mooi om dit zo in 1 tekening te zien. Dank je wel!"
Yvonne
"Ik was zoekende naar "waar word ik blij van", wat geeft mij energie en innerlijke rust. Het traject bij Caroline heb ik als heel prettig ervaren. Het heeft mij meer inzicht in mijn gedrag en emoties gegeven. Het creatief bezig zijn tijdens de sessies was heel verhelderend en ik ging na elke sessie met een goed gevoel naar huis en met stof om over na te denken. Het was fijn om met Caroline te werken, ze is een vriendelijk, betrokken en betrouwbare coach en heeft passie voor haar vak."
Shirin
"Wat een prachtige tekensessie hadden we vanmorgen. Na een moeizame start met apparatuur, ontstond steeds meer een open nieuwsgierig veld, waarin ik kon gaan ontdekken. De opdracht was mooi en passend bij mijn intentie. Mooi hoe je me uitnodigde eenvoudige bewegingen op papier te zetten en me vervolgens uitnodigde tot tot het maken van kleine tekeningen bij het thema. Er ontstond een mooi samenspel van verkennen en onderzoeken wat de tekeningen en kleuren mij te zeggen hebben. Ik vond het geheel een mooie spiegel over waar ik sta op dit moment. Dank je wel voor de uitnodiging en begeleiding van het tekenproces. Echt een aanrader om zo een ochtend voor en met jezelf te tekenen en tot verdieping te komen! Ik kijk terug op een heerlijke ontspannen ochtend, waarin ik mijn sprankel heb gevoeld, gevoed en laten stromen. Dit was ook mijn intentie: ”Hoe kan ik mijn sprankels voelen, voeden en laten stromen, zodat ik mijn natuurlijke zijn volledig kan leven.” Dank je wel Caroline. Ik kijk met een blij gevoel terug op deze tekensessie. Super leuk om te doen!"
Anette
error: Inhoud is beschermd