Hoofd, hart en handen groepsprogramma

Door inzicht en beweging naar meer rust
Hart, handen hoofd

Herken je dit?

En mis je hierdoor de mooie dingen die het leven je te bieden hebben?

Dan is er nu een uniek 3 maanden programma waarbij je hoofd, hart en handen weer gaan samenwerken en jij hierdoor weer in je kracht komt te staan.

Zowel Tamara als Caroline laten je letterlijk in beweging komen. Ieder vanuit haar eigen expertise en samenwerkend als een krachtig team. Samen met jou gaan ze op zoek naar mogelijkheden om jou stevig op je beide benen te laten shinen.

Maar hoe dan?

Ken je de uitdrukking ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’?

Caroline start als gediplomeerd tekentaalspecialist met een intake om beeldend in kaart te brengen hoe je energielevel is en waar jij wat hulp bij wil ontvangen.

Hierna trekt Tamara als wandelcoach met jou de natuur in. Op deze manier creëren we inzicht en beweging. 
Samen met jou gaan we op zoek naar je persoonlijke krachtbronnen en hoe deze in te zetten in je dagelijkse leven zodat jij weer vol vanuit je hart kunt leven.

Video afspelen

Informatie

3 maanden programma met live bijeenkomsten.

Maximaal 6 deelnemers. Kosten 250 euro.

Wil je meer weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Voel je welkom om contact op te nemen.

Caroline en Tamara

https://spitters-coaching-veldhoven.nl/contact/

https://www.carolinestekencirkel.com/contact

Mooie woorden

"Graag deel ik met jou hoe ik de tekentaalsessie heb ervaren. Ik was moe voordat wij begonnen maar ik verliet energiek jouw huis. De opbouw van de sessie vond ik erg prettig. Korte geleide meditaties voorafgaand en tot slot hielpen mij om rustig te worden en naar binnen te keren. Je instructies zijn helder, je luistert heel goed en stemt de oefening feilloos af op wat jij hoort en voelt. Ik voelde mij op mijn gemak bij jou, durfde mij open en kwetsbaar op te stellen. Mijn tekening en jouw duiding daarvan is waardevol en heel praktisch bruikbaar. Dankjewel Caroline, ik kan jouw tekentaalsessies van harte aanbevelen."
Cecile
"Lieve Dames, super bedankt voor de twee mooie bijzondere dagen! Veel inzichten Inspiratie en verbinding! Voelde me moe toen ik met Caroline mee ging..... Maar wat een mooie bijzondere sessie. Precies wat er ook in mijn kaartjes naar voren kwam! Bijzonder en krachtig! Dank jullie wel voor jullie energie en zijn!"
Monique
error: Inhoud is beschermd