Online clinic 'Mandalatekenen'

Dinsdag 29 november om 20:00 uur

Laat jezelf stralen door samen één geluksmomentje te tekenen
tijdens de GRATIS tekenclinic.

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat je meer inspiratie en tips ontvangt per mail. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Tijdens deze clinic creëer je een moment van ME-TIME waarbij je jezelf gaat verbinden met een geluksmoment van en voor jezelf.
Geen moeilijk gedoe met goed kunnen tekenen maar waar het gaat om plezier, ontspanning, en je te  laten zien hoe mooi jij jouw licht kunt laten stralen.

En dat allemaal binnen de ruimte van een cirkel, de mandala. De plek waar je je veilig en geborgen voelt.
Maar tevens de ruimte biedt om te mogen groeien en schitteren.

Gun jij jezelf deze kans om te ‘shinen’?

Leg je tekenspullen alvast klaar en meld je snel aan!

Duur: 1 uur

Presentator: Caroline Adriaans

Caroline is tekenspecialist, coach en  mandaladeskundige. Vanuit haar passie voor mandalatekenen heeft zij naast het volgen van verschillende cursussen en opleidingen zelf ook meerdere workshops en online programma’s ontwikkeld. Ze vindt het leuk om andere ook kennis te laten maken met mandalatekenen, dit doet ze o.a. door middel van het geven van online clinics.    

Mooie woorden

Wat een geweldige clinic was het! Super energie die je erin legde! Duidelijke uitleg met duidelijke voorbeelden en een heerlijke meditatie vooraf. Ik had een drukke dag achter de rug en voelde me vermoeid en door jouw mandala clinic en het tekenen veranderde mijn energie helemaal! Ik ben nu zo blij en voel me weer helemaal bruisen van de energie!! Ik ben zo blij en dankbaar voor al jou lessen en inspiratie!"
Jolanda
“Je hebt het op een fijne rustige en luchtige manier gebracht deze clinic. Je hebt een duidelijke uitleg. Ik ben fan van jouw lessen!!”
Susan
error: Inhoud is beschermd