Online clinic 'De mandala als beeldtaal'

Donderdag 7 maart om 19:30 uur

Laat jezelf stralen door samen een geluksmomentje te tekenen
tijdens de GRATIS tekenclinic.

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat je meer inspiratie en tips ontvangt per mail. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Ga jij mee met een creatieve ontdekkingsreis naar jezelf?

Tijdens deze clinic creëer je een moment van ME-Time waarbij je d.m.v. een tekenopdracht gaat tekenen binnen de ruimte van een cirkel.

Dit is niet alleen rustgevend maar heeft tevens een helende werking. De mandala kun je zien als een spiegels van jezelf, wat tot mooie inzichten kan leiden.

Als Tekentaalspecialist ben ik gespecialiseerd in de tekentaal en kan je helpen inzicht te krijgen in je eigen werk.

Want iedere mandala heeft iets te vertellen, ook die van jou.

Wil jij liever aan de oppervlakte blijven, voel je dan voldoende geïnspireerd om kennis te maken met deze kunstvorm.

Het mooie is dat je mandalatekenen overal kan doen, en je er weinig voor nodig hebt.

Teken je gezellig mee?

Meld je snel aan en leg alvast je tekenspullen klaar!

Duur: 1 uur

Presentator: Caroline Adriaans

Caroline is tekenspecialist, coach en  mandaladeskundige. Vanuit haar passie voor mandalatekenen heeft zij naast het volgen van verschillende cursussen en opleidingen zelf ook meerdere workshops en online programma’s ontwikkeld. Ze vindt het leuk om andere ook kennis te laten maken met mandalatekenen, dit doet ze o.a. door middel van het geven van online clinics.    

Mooie woorden

Wat een geweldige clinic was het! Super energie die je erin legde! Duidelijke uitleg met duidelijke voorbeelden en een heerlijke meditatie vooraf. Ik had een drukke dag achter de rug en voelde me vermoeid en door jouw mandala clinic en het tekenen veranderde mijn energie helemaal! Ik ben nu zo blij en voel me weer helemaal bruisen van de energie!! Ik ben zo blij en dankbaar voor al jou lessen en inspiratie!"
Jolanda
“Je hebt het op een fijne rustige en luchtige manier gebracht deze clinic. Je hebt een duidelijke uitleg. Ik ben fan van jouw lessen!!”
Susan
error: Inhoud is beschermd