Waar het hart van vol is, stroomt de mond van over!

Als je met het GRATIS Tekenmoment op FB Live via mijn website van afgelopen week hebt meegedaan, heb je vast al wel begrepen dat er iets heel leuks te gebeuren staat. Ik kon het bijna niet meer voor me houden, en ben dan ook al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor het vieren van het 1 jarig jubileum van Caroline’s Tekencirkel.

Tja, waar het hart van vol is, stroomt de mond van over. Maar waar gaat jouw hart sneller van kloppen? En durf jij te vertrouwen op je intuïtie, te luisteren naar je stem van je hart? Keuzes maken doe je vanuit je hart, in je hoofd zitten je twijfels, je zorgen en je angsten. En juist dat werkt zo verlammend. Durf te vertrouwen op je hart, net als ik.

Af en toe heb je als mens de MOED nodig om een STAP te zetten. Om iets MOOIS TE KUNNEN BEREIKEN. Want ook jij hebt een droom toch?

Zeg daarom JAAAA tegen een nieuw avontuur en teken mee.

Op 6 mei 2022 ben ik met mijn bedrijf Caroline’s Tekencirkel zelfstandig online gegaan. Een hele stap voor mij en zeker buiten mijn comfortzone. Maar het is me gelukt!

Durf jij ook de uitdaging aan om uit je comfortzone te komen en een stap te zetten in de wereld van het mandalatekenen?

Want we gaan weer op reis! Je hoeft geen tandenborstel mee te nemen maar wel plezier, aandacht, moed en doorzettingsvermogen.

In deze 7-daagse mandalatekenreis gaan we samen stap voor stap een mandala opzetten. Kortom, ik neem je weer mee op reis in het mandalatekenen!

Maar deze keer bepaal je zelf de grootte van je stap, en je eigen kleur.

Heb je geen of weinig ervaring met mandalatekenen, dan is deze gratis tekenreeks een mooie gelegenheid om kennis te maken met mandalatekenen bij Caroline’s Tekencirkel.  Voor de gevorderde tekenaars is deze gratis tekenreeks een uitdaging om in het groot te werken. 

Welke stap in de mandalawereld durf jij te zetten?

Mandalatekenen is mijn grote passie! En om je te laten ervaren dat mandalatekenen veel meer is dan tekenen binnen een rondje, nodig ik je uit om samen met mij op mandalareis te gaan. Meld je hieronder aan en je ontvangt gratis de komende 7 dagen de route, aangevuld met videobeeld om deze mandala te tekenen.

Zeg daarom JAAAA tegen een nieuw avontuur en doe mee aan deze gratis 7-daagse Mandalateken challenge  bij Caroline’s Tekencirkel.

Deze wordt afgesloten met een groots online tekenfeestje waarbij je uitleg ontvangt over het uitwerken van je project. En waarbij je getrakteerd wordt op sensationele cadeaus en aanbiedingen.

Tevens wordt tijdens dit online feest de prijswinnaar bekend gemaakt die een  gratis online cursus naar keuze in ontvangst mag nemen (voorwaarde is dat je er online bij bent).

Ik heb er zin in! Leuk als jij ook mee doet en we hier samen een groot feest van kunnen maken!

Liefs Caroline

error: Inhoud is beschermd